≫ 

Advokat Medenice o optužbama protiv njenog sina: Mogao bi da dođe u Crnu Goru za 10,15 dana

Vesnin sin Miloš se bavio krijumčarenjem cigareta i trgovinom droge i sumnjiči se da je formirao kriminalnu organizaciju radi šverca cigareta i droge, ali i nezakonitog uticaja prilikom donošenja odluka u sudskim predmetima

  • 2

Zdravko Begović, advokat bivše predsednice Vrhovnog suda Crne Gore Vesne Medenice, kaže da očekuje da bi njen sin Miloš Medenica mogao da dođe u Crnu Goru za deset ili 15 dana.

Begović je to rekao pozivajući se na nezvanična saznanja do kojih je došao. Tvrdi da nema kontakt sa Milošem Medenicom, da ga ne poznaje i da ga nikada nije video.

- Kad se završe terapeutski rezultati i terapeutski termini i dobije otpusnu listu iz bolnice trebalo bi da se prijavi i da dođe u Crnu Goru. Možda bi to bio rok za desetak ili 15 dana, koliko sam ja nezvanično dobio informaciju. Njegova majka je potpuno izolovana i nije u kontaktu sa njim - izjavio je Begović za podgoričku Pobjedu.

On je rekao da Vesna Medenica više neće biti saslušavana u ovom slučaju, jer za to nema zakonskog osnova. Budući da je već dala svoju izjavu i time je, kaže, njena odbrana završena.

Vesna Medenica se nalazi u pritvoru, a Begović tvrdi da njeno zdravstveno stanje nije dobro, ali je pod kontrolom.

Ona je uhapšena 17. aprila na podgoričkom aerodromu Golubovci, zbog sumnje da je kao član kriminalne organizacije izvršila protivzakoniti uticaj.

Njen sin Miloš se bavio krijumčarenjem cigareta i trgovinom droge i sumnjiči se da je formirao kriminalnu organizaciju radi šverca cigareta i droge, ali i nezakonitog uticaja prilikom donošenja odluka u sudskim predmetima.

Podgorički mediji su ranije pisali da se Miloš Medenica nalazi u Beogradu, na lečenju od narkomanije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • misa

    8. maj 2022 | 14:24

    U Srbiju mu je najsigurnije ovde je zaštićen kao Beli medved čekajte da krene i u Srbiju sa biznisom a ujedno da opere neki dinar

  • Pobor

    8. maj 2022 | 13:18

    Mogao bi i Marovic nego je u kladionicu na terapiji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA