≫ 

Osumnjičeni za ubistvo Stupara uhapšen u Srbiji: Žrtva pretučena palicom, pa pregažena

Policija je istragom došla do dokaza koji M. M. povezuju sa zločinom, međutim, on je više od godinu dana bio nedustupan policiji i za njim se intezivno tragalo

  • 0
Hapšenje Foto: Shutterstock

M. M. (41) iz Prijedora, za kojim je bila raspisana međunarodna Interpolova poternica zbog ubistvo Mihajla Stupara, uhapšen je na području Srbije, potvrđeno je "Nezavisnim novinama".

Stupar je 11. marta prošle godine ubijen u prijedorskom naselju Raškovac, a njegovo telo pronađeno je u blizini reke Sane.

Imao je višestruke povrede glave i sumnjalo se da je nasmrt pretučen bejzbol palicom, a najverovatnije i pregažen automobilom.

Policija je istragom došla do dokaza koji M. M. povezuju sa zločinom, međutim, on je više od godinu dana bio nedustupan policiji i za njim se intezivno tragalo.

Nakon zločina bilo je privedeno je više osoba za koje se sumnja da su M. M. pomogle u zločinu, a pronađen je automobil koji je korišćen u zločinu, kao i delovi polomljene palice.

Osumnjičeni M. M. ima bogat dosije i policiji je poznat kao višestruki prestupnik.

Mediji su prenijeli da za njim traga i pravosuđe Hrvatske zbog teškog ubistva i razbojništva 2019. u Selniku kod Ludbrega.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA