≫ 

Raspisana potraga za vozačem Poršea iz Zenice: Udario studenta na pešačkom prelazu u Sarajevu

Saobraćajna nesreća se dogodila kod pešačkog prelaza prekoputa Fakulteta političkih nauka, a povređen je student prve godine

  • 0
Policija, republika srpska, BIH Bosna, Bosanska policija,  Bosnian,police Republic Srpska Foto-ilustracija: Alamy/Profimedia

Vozač koji je pre dva dana automobilom udario studenta na Drveniji u Sarajevu, a zatim se udaljio sa mesta nesreće je iz Zenice i za njim je raspisana potraga, saznaje Klix.

Policijski službenici Kantona Sarajevo nedugo nakon nesreće su pronašli terenac na području Opštine Stari Grad i identifikovali vlasnika, no za muškarcem koji je tog dana upravljao Poršeom se i dalje traga jer u prvim momentima nije bilo poznato ko je tačno vozio.

- Vozač se udaljio u nepoznatom pravcu. Policija preduzima dalje radnje na pronalasku i identifikaciji osumnjičenog - kažu iz policije.

Saobraćajna nesreća se dogodila kod pešačkog prelaza prekoputa Fakulteta političkih nauka, a povređen je student prve godine, takođe iz Zenice.

Video: Kolima izvalio hidrant, vatrogasci i Hitna pomoć na terenu: Havarija u centru Beograda:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA