≫ 

Poznat je datum sahrane Mateja Periša

Na mestu na kom će Matej biti sahranjen počiva i njegov najbolji prijatelj Ivor Alunić koji je tragično izgubio život na motoru

  • 6
Matej Periš Foto: Facebook

Matej Periš, mladić iz Splita čije telo je pronađeno na Adi Huji 18. maja, biće sahranjen sutra u Splitu, na groblju Lovrinac, piše "Blic".

Porodica Periš će uoči sahrane započeti žalovanje, a nakon toga je planirana i misa u njegovu čast koja će se održati na Neslanovcu u crkvi Svetog Marka.

Na mestu na kom će Matej biti sahranjen počiva i njegov najbolji prijatelj Ivor Alunić koji je tragično izgubio život na motoru. On je poginuo samo nekoliko meseci pre nestanka Mateja Periša.

Otac Mateja Periša, Nenad Periš, tokom jučerašnjeg dana zahvalio se svima na podršci koju su mu pružali tokom svih ovih pet meseci, te uputio molbu medijima, ali i javnosti, da sahrana njegovog sina bude tiha i u krugu najbliže porodice i prijatelja.

On je ovom prilikom zamolio javnost da pokaže razumevanje za ove molbe kako bi se intimno i lično oprostili od člana svoje porodice.

- Poštovani novinari i snimatelji još jednom vam se zahvaljujem na suosjećanju i korektnom praćenju ovog slučaja, ali vas još jednom molim da zbog iznimno teških trenutaka za mene i moju obitelj se suzdržite od bilo kakve medijske pozornosti sahrane našeg Mateja, te događaja uz sahranu. Znam da ćete shvatiti moju molbu te vam se zbog toga u svoje ime i u ime svoje obitelji zahvaljujem. Nenad Periš - napisao je on u pomenutoj poruci.

(Telegraf/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duša

    22. maj 2022 | 15:55

    Plavooka ljudino, počivaj u miru. Neka te andjeli čuvaju. Svih ovih meseci čekali smo na povrratak tvoj da u zagrlaju svog oca se vratiš u rodnij Split svojoj voljenoj porodici. Ne brini se.Mi smo tu.Znamo da pored Save nisi bio sam.Utoliko je bol, sve jača.Prosto neodnošljiva.Nikada te zaboraviti nećemo. Iako te nismo lično upoznali, znaj da si nam prirastao za srce. Počivaj u miru! Majci Djeni, ocu Nenadu ,porodici,najiskrenje saučešće.NekaVAM BOG da snagu da izdržite sve......

  • Saucesce

    22. maj 2022 | 19:04

    Grlim te majko u bolu za jedinim cedom i tebe oce za sinom jedincem, zal je velika i neka vam dragi bog da snage u daljem zivotu. Mladom Mateju da se otvore rajska vrata. Zbogom iz BG.

  • Zember

    22. maj 2022 | 15:47

    E ovo sam ceko vec 3 mjeseca hvala momci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA