≫ 

Sramotno, pojavio se lažni profil na društvenim mrežama: Reagovao otac Mateja Periša: Ima veliku molbu za sve

U svakom slučaju, stvaranje lažnog identiteta i povezivanje s osobom koja više nije ovde na Zemlji ne pokazuje poštovanje pokojnog. Hvala na razumevanju u ime Matejeve porodice, rekao je nenad Periš između ostalog

  • 8
Matej Periš Nenad Periš Foto: Nikola Anđić, MUP RH

Nakon što se pojavio lažni profil na društvenim mrežama pod imenom Andrea Periš, na kojem su se pojavljivale različite informacije iz života Mateja Periša, za Telegraf.rs se oglasio otac stradalog Splićanina, Nenad Periš.

Njegovu molbu prenosimo u celosti:

- Uistinu mi nije jasno da neko možda iz potpuno bezazlenih pobuda Mateja naziva bratom. Molim one koji se predstavljaju kao Matejeva porodica da se zbog svih onih koji za Matejem plaču i žale zajedno s nama njegovim najbližima, suzdrže takvog predstavljanja odnosno slanja javnosti takvih poruka. U svakom slučaju, stvaranje lažnog identiteta i povezivanje s osobom koja više nije ovde na Zemlji ne pokazuje poštovanje pokojnog. Hvala na razumevanju u ime Matejeve porodice - rekao je Nenad Periš za Telegraf.rs.

Video: Poslednji pozdrav Mateju Perišu: Emotivan prizor u Splitu

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    29. maj 2022 | 18:35

    Nekima ništa nije sveto.

  • РВ

    29. maj 2022 | 17:26

    Има свакаквих болесника. Мени је пре пар дана тако Фезјзбук послао захтјев за пријатељство мог рођака који је преминуо прије више од 2 године. Не знам коме и за које сврхе то треба.

  • Toma M.

    29. maj 2022 | 19:43

    Poštovani ko god bio, ostavite se nekulturnih i laznih informacija, pustite da u miru i spokoju počiva mladi Metej. Ostavite divnog oca Nenada, da u tuzi oplakuje sina. Mi iz Beograda više hiljada, sa bolom u duši isptaili Mateja na večni počinak u rodni Split. Verujte, ispratli smo Mateja, kao najrodjenijeg svoga,. Najpre nadbiskup Stanislav Hočevar, odrzao je Misu, a potom Srpski Patrijarh Porfirije setnim rečima dirnuo svojim rečima prisutne do suza.!!? Neka počiva u Božjem miru, da ga andjeli čuvaju. Amin.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA