≫ 

Užas u Osijeku: Mladići silovali devojku u njenom stanu, pa je opljačkali

Podignuta je optužnica protiv dvojice hrvatskih državljana starih 27 i 20 godina zbog počinjenog teškog krivičnog dela protiv polne slobode, krivičnog dela teške krađe

  • 1
Nasilje, silovanje, batine, žena Foto: Shutterstock

Osiječko Županijsko državno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv dvojice hrvatskih državljana rođenih 1995. i 2002. godine zbog počinjenog teškog krivičnog dela protiv polne slobode, krivičnog dela teške krađe i krivičnog dela omogućavanja trošenja droge, navodi Iindex.

- Okrivljenik se terete da su tokom noći sa 7. na 8. decembra 2021, u stanu oštećene (33) u Osijeku, po dogovoru i zajednički i nakon što su se s njom tokom popodneva i večeri družili i pili alkoholna pića, zajedno s njom došli u njen stan i dali joj drogu tipa amfetamin i počinili druga navedena krivična dela na njenu štetu - objavilo je tužilaštvo:

- Terete se da su, u nameri da dođu do vrednih stvari, u jutarnjim satima prilikom izlaska iz stana, uzeli od nje i za sebe zadržali određeni novčani iznos i razne predmete ukupne vrednosti od 3.500 kuna, nakon čega su se udaljili iz stana - saopšteno je iz tužilaštva.

Državno tužilaštvo je predložilo produžetak istražnog zatvora protiv obojice okrivljenih zbog opasnosti od ponavljanja dela.

Video: Brutalno silovao ženu, oprao ruke i pobegao: Žrtvu ostavio da leži u lokvi krvi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PIONIR

    9. jun 2022 | 08:14

    Dangube kokosarske nasto su spale, zato su njive neoizorane u Slavoniji jer nista nerade. Lakse je silovat i pljackat nego radit. Da je moja cerka to, nebi ih spasila cela Policia.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA