Detalji drame u Istri: Vatrogasci razbili prozor na autu da spasu bebu, pa se šokirali kad su došli roditelji

Gotovo je neverovatna scena koju su doživeli vatrogasci nakon što su izvukli dete iz vrućeg automobila

  • 2
Beba Umag Hrvatska vatrogasci spasavanje Printskrin: Facebook/Vatrogasci Umag

Zbog sumnje da su počinili krivično delo povreda detetovih prava, policija Umaga protiv troje nemačkih državljana podnosi krivičnu prijavu.

Neverovatna situacija dogodila se juče na jednom parkiralištu u Umagu.

Nešto pre 13 sati policija je dobila dojavu da se u zaključanom automobilu nalazi beba. Na teren su izašli vatrogasci koji su razbili staklo na vozilu nemačkih registracijskih oznaka i izvukli sedmomesečnu bebu na vazduh. Na sreću, dete je prošlo bez povreda, ali je za svaki slučaj prevezeno u Izolu na kontrolu.

Umaška policija danas je izvestila kako će protiv troje nemačkih državljana, starosti 47, 48 i 22 godine, podneti krivičnu prijavu jer su dete ostavili nezaštićeno u zaključanom automobilu sa zatvorenim prozorima punih 45 minuta, prenosi Morski.hr.

Gotovo je neverovatna scena koju su doživeli vatrogasci nakon što su izvukli dete iz vrućeg automobila.

- Sigurno se pitate gde su u toj priči roditelji deteta i mi smo se pitali. Nakon što smo dete izvadili iz auta, roditelji su se pojavili, gurajući dečja kolica, u kojima je bio, ni manje ni više, njihov kućni ljubimac pas - napisali su umaški vatrogasci na svom Fejsbuk profilu.

Neko od prolaznika snimio je scenu izvlačenja bebe iz užarenog automobila, a video su na svojoj stranici objavili umaški vatrogasci.

Iz policije još jednom apeluju na građane da ne ostavljaju decu samu u vozilima jer posledice mogu biti smrt deteta ili teško narušeno zdravlje.

Video: Dramatična situacija: Žena se porodila u kolima na putu do bolnice!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 💯jan

    9. jun 2022 | 13:13

    Ko je do pre 50 godina u Srbiji čuvao kuče u stanu? Niko, ali kada su snobovi počeli da se množe kao pečurke posle kiše dođosmo do toga da je važnije imati kuče nego dete.

  • Zoran

    9. jun 2022 | 12:55

    Eto bolesnika i to ne samo ovi navedeni. Preci im kucni ljubimac od deteta. Tuzno je i zalosno sto to i kod nas ima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA