≫ 

Detalji stravične nesreće u kojoj su teško povređena deca iz Novog Sada: Nebojša za volanom doživeo infarkt

Jedno dete je hitno prebačen helikopterom za Banjaluku

  • 0

Nebojša Lj. (55), poznati trebinjski pčelar koji je poginuo u nedelju ujutro na magistralnom putu Trebinje – Bileća, neposredno pre direktnog sudara sa vozilom novosadskih tablica iz suprotnog smera imao je težak srčani udar, potvrdio je za Nezavisne Dražen Damjanjuk, specijalista sudske medicine Prosekture Trebinje.

On je u ponedeljak u ranim jutarnjim satima, po nalogu okružnog javnog tužioca, uradio obdukciju tela nastradalog, utvrdivši da je jedini uzrok njegovog gubitka kontrole nad vozilom i prelaska na suprotnu stranu kolovoza jak infarkt.

- Zbog infarkta je očigledno izgubio svest i prešao na suprotnu stranu kolovoza, a i ranije je imao srčanih problema, odnosno infarkt sa operacijom ugradnje stentova i to smo sve našli prilikom obdukcije - kazao je Damjanjuk.

Nebojša Lj. poginuo je u nedelju oko 6:45 sati u mestu Orah, na putu između Trebinja i Bileće, kada se direktno sudario sa sa novosadskim vozilom koje mu je dolazilo iz suprotnog smera.

U tenucima nesreće u vozilu marke fijat Nebojša je bio sam, dok se u novosadskom automobilu vozila porodica.

Od toga je dvoje dece zadobilo teže povrede, a otac, deda i baka su zbrinuti u bolnici Trebinje i van su životne opasnosti.

Podsetimo, mediji u BiH su juče javili da je jedno od dece zadobilo povrede opasne po život. Kako su naveli sedmogodišnji dečak je helikopterom transportovan u Kliniku za anesteziju i intenzivno lečenje Univerzitetsko-kliničkog centra Republike Srpske (UKC) u Banjaluci.

Video: Užasna nesreća u Beogradu: Ovo je zgrada gde je sa sedmog sprata s prozora palo trogodišnje dete

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA