Rasvetljena pucnjava u Budvi: Uhapšena jedna osoba

Jedna osoba je lišena slobode zbog sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo u pokušaju u vezi sa krivičnim delom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija

  • 0
Crna Gora policija crnogorska Podgorica Foto-ilustracija: SAVO PRELEVIC / AFP / Profimedia

Sinoć je u Budvi, oko 01.45 časova došlo do upotrebe vatrenog oružja u naselju Potkošljun kojom prilikom je Kristijan B. zadobio lake telesne povrede.

Nadležni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici izvršio je uviđaj na licu mesta i kvalifikovao krivično delo - ubistvo u pokušaju.

Policija je u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, preduzimajući operativno taktičke-istražne mere i radnje, došla do saznanja da je vatreno oružje na štetu K.B. upotrebio S.K. (23) iz Nikšića sa privremenim boravkom u Budvi.

Pronađeno je i oduzeto sredstvo izvršenja - pištolj, a K.S. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju u vezi sa krivičnim delom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

On će, uz krivičnu prijavu, biti priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost.

Video: Telegraf na mestu pucnjave u Rakovici: Mladić ranio trenera u nogu u teretani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA