≫ 

Uhapšeni bivši članovi Odbora direktora "Plantaže" u Crnoj Gori

Pripadnici Specijanog policijskog odeljenja su izvršili pretrese na više lokacija u kojima je oduzeto više desetina hiljada evra

  • 2
Policija Crna Gora, Podgorica Foto: Nikola Tomić

Službenici Uprave policije su jutros, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, lišili slobode šest bivših članova Odbora direktora "Plantaže" u Crnoj Gori.

Slobode su lišeni V.V., B.M., Đ.R., S.Š., D.P. i A.H. zbog sumnje da su izvršili krivično delo zloupotreba službenog položaja u privrednom poslovanju, navodi se u saopštenju UP Crne Gore.

Kako prenosi Rtcg, uhapšeni su Veselin Vukotić, Božidar Mihailović, Đorđe Rajković, Sead Šahman, Duško Perović i Anica Hajduković.

Pripadnici Specijanog policijskog odeljenja su izvršili pretrese na više lokacija u kojima je oduzeto više desetina hiljada evra.

Službenici Uprave policije u saradnji sa Specijalnim državnim tužilaštvom nastavljaju aktivnosti na ovom predmetu o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena, navodi se u saopštenju UP Crne Gore.

Video: Srbi uhapšeni u Hrvatskoj: Otkrivena im laboratorija marihuane u Zagrebu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zule

    11. jul 2022 | 14:17

    Bas pred 13. jul

  • CG

    11. jul 2022 | 16:53

    Veselin Vukotic je uveo neoliberalni kapitalizam u CG, za racun gramzivog zeca od dva metra, Mila Djukanovica. Jos jedan primjer kako ih on svoje prijatelje pusta niz vodu. To ceka i direktoricu Plantaza, Vericu Maras koja jemala mjesecnu platu od 20-30 hiljada eura, bez ostalih beneficija. Pitam se kad ce na redu doci sadasnji urednik Pobjede Drasko Djuranovic koji je sa svojom firmom Begapres ojadio poreske obveznoke i drzavu u koju se kune, za preko milion eura. Naravno, bez poslediva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA