• 0
 ≫ 

Crnogorska policija traga za osobom iz Novog Pazara zbog pokušaja ubistva: Nožem ranio policajce, pa pobegao

 ≫ 

A.H. (25) iz Nemačke, nastanjen u Novom Pazaru, izvadio je sečivo dužine 10 cm i zadao više ubodnih rana V.M. i N.M, nakon čega se dao u bekstvo

  • 0
Policija Crna Gora, Podgorica

Foto: Nikola Tomić

Službenici Uprave policije Crne Gore intenzivno tragaju sa licem koje je u ranim jutarnjim časovima u jednom ugostiteljskom objektu izvršilo teško delo protiv života i tela u pokušaju na štetu tri policijska službenika, koji u trenutku izvršenja krivičnog dela nisu bili na dužnosti.

Dežurnoj službi Centra bezbednosti Bar je oko 3.15 časova prijavljeno da je u jednom ugostiteljskom objektu došlo do narušavanja javnog reda i mira tučom u kojoj su dve osobe zadobile povrede u vidu uboda oštrim predmetom, te da su transportovani u Opštu bolnicu u Baru.

Na licu mesta je izvršen uviđaj, a preduzetim aktivnostima policija je došla do saznanja da su A.H, A.B, B.B, H.R. i E.B. dok su se nalazili u ugostiteljskom objektu došli u verbalni sukob sa ženskim licima, te da su policijski službenici, koji tada nisu bili na dužnosti, V.M. (31), N.M. (22) i S.S. (49), svi iz Podgorice, pokušali da spreče dalji konflikt.

Tom prilikom je A.H. (25) iz Nemačke, nastanjen u Novom Pazaru izvadio sečivo dužine 10 cm i zadao više ubodnih rana V.M. i N.M, nakon čega se dao u bekstvo.

N.M. je zadobio povrede opasne po život.

Policijski službenici su u kratkom roku su locirali učesnike navedenog događaja, A.B, B.B, H.R. i E.B, od kojih su prikupljena obaveštenja, a policija intenzivno traga za A.H. koji se tereti za krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

O svim preduzetim radnjama je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, navodi se u saopštenju UP Crne Gore.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA