Predao se policajac osumnjičen za ranjavanje Željka Radulovića

N. K. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim delom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija

  • 0
Hapšenje, lisice Foto: Shutterstock

Policajac N. K. (26) se predao nikšičkoj policiji koja je tragala za njim zbog pokušaja ubistva sugrađanina Željka Radulovića, saopšteno je iz Uprave policije, prenosi CdM.

- Danas je u službene prostorije Centra bezbednosti Nikšić pristupio policijski službenik N. K. (26), gde je po nalogu državnog tužioca Višeg državnog tužilaštva u Podgorici uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim delom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija - ističe se u saopštenju Uprave policije.

Za N. K. se tragalo zbog sumnje da je upotrebom vatrenog oružja ranio Željka Radulovića 13. jula 2022. godine u Nikšiću.

Osumnjičeni će biti uz krivičnu prijavu priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost.

Radulović je pogođen u nogu hicem iz vatrenog oružja. Željko Radulović sin je Ranka Radulovića, kog Specijalno državno tužilaštvo sumnjiči da je jedan od organizatora višečlane kriminalne grupe koja je sa pripadnicima škaljarskog i skadarskog kriminalnog klana planirala likvidaciju bivšeg glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića, više bivših funkcionera UP i više pripadnika kavačkog kriminalnog klana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA