≫ 

Tukao bivšu suprugu pred detetom: Pretio da će je odneti na groblje i zakopati, dete molilo "Ne, tata"

S. Đ. je 20. avgusta 2020. godine, u periodu od jedan čas do 1.30, u kući oštećene primenom nasilja i pretnjom po život ugrozio spokojstvo i telesni integritet bivše vanbračne supruge u prisustvu deteta

  • 3
Majka, otac, roditelju tuku dete, decu, nasilje nad decom, dečje batine, vaspitanje Foto-ilustracija: Shutterstock

Prijedorčanin S. Đ. optužen je da je provalio vrata i pred dvogodišnjim detetom brutalno tukao bivšu vanbračnu suprugu B. B, govoreći joj da se pozdravi s detetom jer će je odneti na groblje i zakopati, dok ga je dete plačući molilo "Ne, tata".

Protiv njega je optužnicu podiglo Okružno javno tužilaštvo Prijedor i optužen je za krivično delo nasilje u porodici počinjeno u Prijedoru.

– S. Đ. je 20. avgusta 2020. godine, u periodu od jedan čas do 1.30, u kući oštećene primenom nasilja i pretnjom po život ugrozio spokojstvo i telesni integritet bivše vanbračne supruge u prisustvu deteta i doveo do povrede njenog fizičkog integriteta – navodi se u optužnici, prenosi Srpskainfo.

Kako se navodi, u tom periodu došao je do kuće u kojoj ona stanuje sa maloletnom decom.

– Optuženi je prišao ulaznim vratima i kucao, a kada mu oštećena nije htela otvoriti, nasilno je provalio ulazna vrata, ušao u unutrašnjost kuće i rukom udario oštećenu po ruci, usled čega joj je telefon ispao na pod – navodi se u optužnici.

Dalje se dodaje da je nasilnik potom rukama uhvatio ženu za vrat te je prislonio uz regal govoreći: “Znaš li da ti je ovo poslednja noć? Znaš li da ti je ovo poslednji dan? Ubiću te, ubiću te!”.

Tom prilikom je ženi psovao mrtvog oca i majku, sestru, decu.

Pozdravi se s ćerkom

Kada se probudila njihova zajednička maloletna kćerka, rođena 2018. godine, i počela plakati, pustio je ženu da joj priđe, govoreći joj “Pozdravi se s njom, ovo ti je zadnja noć jer ću te ubiti, odneti na groblje i zakopati!”.

Kako se navodi u optužnici, kada je žena krenula da ćerki donese vodu, nasilnik ju je pred detetom oborio na pod. Dok je ležala na leđima, rukom je držao njenu ruku, a nogom klečao na njenom stomaku.

- Kada mu je rekla da je pusti jer boli, odgovorio joj je “Otkad mrtvaca može boleti!”. Oštećena je zadobila povrede u vidu hematoma na području leve nadlaktice, četiri hematoma na području desne nadlaktice, zatim ogrebotine ispod vrata, te hematome u donjem desnom kvadrantu abdomena, dva hematoma u levom delu abdomena i jedan sa bočne leve strane abdomena – navodi se u optužnici.

Kada je dete sišlo s kreveta i reklo “Ne, tata”, on je pustio ženu uz verbalne pretnje da će je ubiti ukoliko pozove policiju, a zatim joj je telefon bacio u hodnik, pišu Nezavisne Novine.

Terete ga da je počinio krivično delo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici iz Krivičnog zakonika Republike Srpske.

Video: Pokidao je sa sebe majicu i davio me njom: Žrtva nasilja pokazala podlive i modrice od muža

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    21. jul 2022 | 22:57

    Pod mac odma bato, Koliko moras biti jadan da tuces zene? Slina.. u braku sam 13 godina i nikad nisam ni pomislio da dignem ruku na suprugu. Prvo moja muskost to ne dozvoljava, drugo zena je. Dovoljno je samo da je pogledam da zna kad je dosta, poznajemo se toliko da ona zna granicu do koje moze da ide.

  • Xxx

    22. jul 2022 | 08:37

    A vi to Mare sredjujete stanje u braku ostrim pogledima. Vi se ne razlikujete mnogo od ovog nasilnika. Sta vi uopste umisljate, da ste zenama vaspitaci, zaboravljate da ste ravnopravni partneri. Da li bi zacutite kada ona vas pogleda, da li vi znate kada je dosta? Kada cujem ovakve komentare pitam se da li ste dostojni da provedemo zivot sa vama.

  • Lord

    22. jul 2022 | 04:06

    Ovaj je za ludnicu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA