≫ 

Srbi uhapšeni u Baru: Ukrali čoveku auto, drugom tablice, pa krenuli u dalju štetu

Sumnja se i da su provalili u jednu kuću u Sutomoru odakle su ukrali pištolj, četiri mobilna telefona, televizor, zlatni nakit, bižuteriju, muške i ženske torbice kao i 500 evra

  • 3
Policija uklanja barikade na Cetinju, Crna Gora Foto: Nikola Tomić

Barska policija uhapsila je Z. P. (43) i Đ. P. (55), državljane Republike Srbije, zbog sumnje da su na području Crne Gore izvršili sedam krivičnih dela.

Oni se terete da su od 24. do 27. jula na štetu više osoba iz Bara, Budve, Podgorice i Sutomora izvršili dva krivična dela teška krađa, jedno krivično delo krađa i jedno krivično delo teška krađa u pokušaju, kao i krivična dela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i falsifikovanje.

Sumnja se da su osumnjičeni Z.P. i Đ.P., koristeći nepažnju oštećenog, iz hodnika kuće u Budvi otuđili ključeve od auta i lična dokumenta, nakon čega su iz garaže ukrali vozilo marke „peugeot 308“ i odvezli se u pravcu Bara.

Istog dana su pronašli havarisno vozilo iste marke, u blizini jednog auto servisa, i sa njega otuđili registarske oznake koje su monitrali na vozilo koje su prvobitno ukrali.

Narednog dana su došli u Podgoricu i pokušali da obiju jednu garažu. Međutim, videla ih je vlasnica kuće, te su pobegli.

Istog dana Z.P. i Đ.P. su se vratili u Sutomore i, kako se sumnja, provalili u jednu kuću, odakle su ukrali pištolj, četiri mobilna telefona, televizor, zlatni nakit, bižuteriju, muške i ženske torbice kao i novac u iznosu od 500 evra.

Policija je pronašla vozilo, pištolj i deo otuđenih predmeta koji su vraćeni vlasnicima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Licemerka

    28. jul 2022 | 15:00

    Preterali.😂

  • Fredy

    28. jul 2022 | 16:53

    Dangube, jebivetri, lakse otet, ukrast nego posteno zaradit i mirno spavat. Zele lux zivot na tudjoj grbaci. Alkatraz.

  • zztop

    28. jul 2022 | 16:15

    Pravi turisti , sad će produžiti boravak mesec dana...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA