≫ 

Mlada žena vojnik u Kninu pala sa 5 metara visine: "Slučaj se istražuje"

Reč je o 32-godišnjakinji koja je stradala tako što je sa visine od pet metara pala na betonsku podlogu

  • 2
Hrvatska vojska, hrvatski vojnik Foto: Shutterstock

U kasarni "4. gardijske brigade Pauci" u Kninu u ranim jutarnjim satima pronađena je povređena pripadnica Hrvatske vojske, izvestio je MORH.

Žena vojnik je bila van službe, a okolnosti njenog stradavanja se istražuju. Povređena pripadnica je hospitalizovana, dodaju iz MORH-a.

Kako saznaje RTL.hr reč je o 32-godišnjakinji koja je stradala tako što je sa visine od pet metara pala na betonsku podlogu, prenosi Večernji list.

Nakon obrade u Opštoj i veteranskoj bolnici u Kninu, zbog specifičnosti povreda stradalu pripadnicu HV-a prevezli su na daljnju traumatološku obradu kod specijaliste hirurga traumatologa.

- Povrede su politraume na ekstremitetima i kičmi, te površinske povrede i kontuzije. Kada smo je prilmili u bolnici, bila je stabilno i u kontaktu. Njeno dalje lečenje se nastavlja u KBC-u Split na

Traumatologiji - kazala je direktorka kninske bolnice dr Tatijana Šipalo Lilić.

Banožić: Istraga još nije završena

- Kako smo izvestili, pronađena je zaposlena, sa određenim povredama, stanje je sada dobro. Vojna policija obavlja radnje nakon čega ćemo imati određena saznanja. Istraga još nije završena - kazao je ministar

odbrane Mario Banožić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA