≫ 

Pit bul se nekoliko puta kidao sa lanca i prelazio kod komšija: Novi detalji incidenta kod Teslića

Oko 21 čas dotrčala su deca i rekla da se pas opet otkinuo sa lanca i došao kod njih. Nenad A. se tada iznervirao, uhvatio psa za lanac i krenuo da ga vuče. Kasnije je pas pronađen mrtav

  • 17
Pitbull Foto: Pixabay

U toku je utvrđivanje prekršajne ili krivične odgovornosti Nedeljka M. vlasnika psa pit bula koji se u utorak uveče kod Teslića otkinu sa lanca i prepao djecu, a kojeg je zatim Nenad A., otac jednog deteta, obesio na drvo.

Incident se desio u utorak uveče u selu Đulići kod Teslića, a policija je tokom srede saslušala sve svedoke, javlja Srpskainfo.

Izvor tog portala pojasnio da su Nenad i Nedeljko prve komšije i da između njihove kuće nema ni ograde.

- Nenad A. je to veče sa društvom bio u dvorištu, a sa njima su bila i deca. Pas od komšije se nekoliko puta taj dan kidao sa lanca i prelazio u njihovo dvorište. Nenad je nekoliko puta zvao komšiju Nedeljka i on bi svaki put dolazio i vraćao psa u svoje dvorište i ponovo bi ga zavezao lancem - pojasnio je sagovornik.

On dodaje da su u večernjim časovima roditelji sedeli u jednom delu dvorišta, a da su deca bila u drugom delu.

– Oko 21 čas dotrčala su deca i rekla da se pas opet otkinuo sa lanca i došao kod njih. Nenad A. se tada iznervirao i otišao u taj deo dvorišta i uhvatio psa za lanac i krenuo da vuče – ističe izvor Srpskainfo.

Kaže da niko od prisutnih nije video kako je on ubio i obesio psa, već samo da su videli kako ga vuče prema reci Usori, a gde je on kasnije i pronađen.

Nakon što je ubio psa on je sam pozvao policiju i rekao šta je uradio, a policiju je pozvao i vlasnik psa.

Prema nezvaničnim informacijama, nije bilo prijava da je ovaj pas ranije napao nekoga.

Video: Poljubio psa u usta a onda je pomahnitali pitbul pokušao da mu odgrize lice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saaa

    4. avgust 2022 | 13:47

    Eto pas kriv. Stavite gazdu na lanac pa da vidite dal ce da ujeda. Ovo je primer neogovornog vlasnistva. Vlasnika psa optuziti za pokusaj ubistva i osuditi na maksimalnu kaznu. On je lično i apsolutno kriv za napad psa. Pas na ulici bez korpe, bez provodnika odmah kazna. I sam sam odgajivač pasa ali sam za odgovorno vlasnistvo i kazne za zivotinje koje drze pse na lancu.

  • Iko

    4. avgust 2022 | 13:44

    Pas ih nije dirao a on ga obesio. Toliko o tome koliko su psi agresivni..

  • Bn-1

    4. avgust 2022 | 14:09

    Pravda za psa,ubicu u zatvor.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA