≫ 

Upozorenje kupačima: Stena kod plaže Mogren predstavlja opasnost, zaobilaziti taj deo obale

Naglašavaju da se radi o lokalitetu takozvanom Plava laguna, koja se nalazi van granica uređenog i opremljenog kupališta uz molbu građanima da se ponašaju odgovorno

  • 1

Javno preduzeće za upravljenje morskim dobrom Crne Gore je uputilo apel posetiocima na stenu koja predstavlja opasnost zbog potencijalnih odrona koji su trenutno, kako kažu, sitni.

- Prirodna stena kod plaže Mogren u Budvi predstavlja opasnost budući da su primećeni sitni odroni. Mole se kupači da zaobilaze taj deo obale - piše u apelu Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom (JPMD).

Oni naglašavaju da se radi o lokalitetu takozvanom Plava laguna, koja se nalazi van granica uređenog i opremljenog kupališta uz molbu građanima da se ponašaju odgovorno boraveći se na kupalištima koja su organizovana u skladu sa Pravilnikom.

- Javno preduzeće “Morsko dobro” apeluje na sve posetioce da za odmor i rekreaciju biraju uređena i izgrađena kupališta na kojima se poštoju bezbednosni uslovi u skladu sa Pravilnikom o bližim uslovima u pogledu uređenosti, opremljenosti, vrstama i korišcenja kupališta na moru. Uslovi za bezbednost na uređenom kupalištu podrazumevaju organizaciju spasilačke službe i obeležavanje vodene strane kupališta - poručuju iz JP Morsko dobro.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NN

    7. avgust 2022 | 07:45

    Nek pozovu nase kineze iz majdanpeka da miniraju i nema problema...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA