≫ 

Drama na hrvatskom primorju: Otac narkoman ostavio ćerkicu samu u BMW-u pa krenuo na plažu!

Kako se pokazalo, majka deteta bila je u Nemačkoj i ona je preuzela devojčicu u četvrtak 28. jula. Protiv oca je podnesena krivična prijava u redovnom postupku.

  • 2
Banjole devojčica kola majka Nemačka Foto-ilustracija: Shutterstock, Pixabay

Trogodišnja devojčica koju je nesavesni otac, turista iz Nemačke, ostavio samu u automobilu u Banjolama u Hrvatskoj usred noći na utorak, nalazi se kod majke u Nemačkoj.

Podsetimo, nemili događaj odvio se oko 1.50 ujutru, kada je komšinica čula plač deteta koje je, srećom, ubrzo spašeno iz situacije koja je mogla biti kobna, piše Glas Istre.

Uhapšen je otac kod kojeg su pronađene i razne vrste droga. Branio se da je ostavio automobil na parkiralištu jer nije uspeo da pronađe slobodan apartman. Potom je krenuo na plažu i ostavio dete u automobilu marke BMW.

Kako se pokazalo, majka deteta bila je u Nemačkoj i ona je preuzela devojčicu u četvrtak 28. jula. Protiv oca je podnesena krivična prijava u redovnom postupku.

Podsetimo, dete je nekoliko dana čuvao Centar za socijalnu zaštitu koji devojčicu nije želeo da da nesavesnom ocu narkomanu. Stoga su čekali da dođe majka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tib

    7. avgust 2022 | 16:42

    A odgovorna majka pustila da dete ide sa ocem narkomanom...

  • Kika

    8. avgust 2022 | 10:45

    Svakog dana sve vise zaboravljenih beba i dece u kolima, oduzeti odmah decu takvim ne-roditeljima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA