"Čula sam viku i vrisak, mislim da je to bilo kada je napao sestre": Komšinica o pohodu ubice na Cetinju

- Od straha nisam ni do prozora prišla, jer su pucnji bili na svakih dva, tri minuta - ispričala je komšinica

  • 0
Cetinje, masakr, čitulje ubijenih, Foto: Pobjeda

"Čula sam viku i vrisak. Mislim da je tada napao sestre Radunović". Ovim rečima započinje priču prva komšinica Vuka Borilovića koji je u petak, 12. avgusta, u zaseoku Medovine na Cetinju ubio desetoro ljudi - među kojima i dvoje dece, a ranio šest osoba.

- Čula sam pucnje i odmah sam znala da nešto nije u redu. Od straha nisam ni do prozora prišla, jer su pucnji bili na svakih dva, tri minuta. Čula sam viku i vrisak. Mislim da je to bilo kada je Borilović napao sestre koje su zajedno živele.

- Znala sam da odem kod njih na kafu, mirne i poštene žene. Znala sam i Drecune, fina porodica koja je živela u kući na spratu. Ne znam šta bi vam kazala, osim da su bile komšije za poželeti. Niko sa njima nije imao problema, pa ni Borilović da ja znam - rekla je ona za crnogorski "Standard".

Podsetimo, Vuk Borilović (34) je u petak 12. avgusta, navodno, nakon rasparave oko kirije sa porodicom Martinović naoružan ušao u njihov dom. Upucao je dva dečaka - starosti 11 i osam godina, a potom i njihovu majku Natašu Pejović Martinović, a onda je izašao napolje i krenuo kroz naselje da seje smrt.

Ubio je 10 ljudi, a šest ranio, a kasnije je u razmeni vatre sa policijom i jednim meštaninom on ubijen.

Video: Dan posle tragedije na Cetinju: Ulice prazne, zastave na pola koplja, nigde nikog nema

Video: Forenzičari obavljaju uviđaj u kući u kojoj se odigrala nezapamćena tragedija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA