≫ 

Obavljen pretres kuće napadača iz Cetinja: Pronađeno više metaka za lovačku pušku

Kuća Borilovića pretresena je po naredbi nadležnog sudije za istragu.

  • 5
Cetinje pucnjava masakr Foto: Tanjug/AP/Risto Božović

Tridesetčetvorogodišnji Cetinjanin ubijen je nakon što je prethodno usmrtio deset komšija, među kojima dvoje dece, a teško ranio njih šestoro

Iz Uprave policije "Vijestima" je zvanično saopšteno da je pretresom kuće Cetinjanina Vuka Borilovića pronađeno 4.200 evra i osam metaka za lovačku pušku.

Kuća Borilovića, kako je saopšteno, pretresena je po naredbi nadležnog sudije za istragu.

Tridesetčetvorogodišnji Cetinjanin ubijen je nakon što je prethodno usmrtio deset komšija, među kojima dvoje dece, a teško ranio njih šestoro.

Tragedija na Cetinju dogodila se u petak, 12. avgusta.

Tokom kravave drame Borilović je iz lovačke puške nasumično pucao u komšije, ekipu Hitne medicinske pomoći, pripadnike policije i prolaznike.

Podsećamo, Vuk Borilović (34) je u petak 12. avgusta, navodno, nakon rasprave oko kirije sa porodicom Martinović naoružan ušao u njihov dom. Upucao je dva dečaka - starosti 11 i osam godina, a potom i njihovu majku Natašu Pejović Martinović, a onda je izašao napolje i krenuo kroz naselje da seje smrt. Ubio je 10 ljudi, a šest ranio, a kasnije je u razmeni vatre sa policijom i jednim meštaninom on ubijen.

Video: Prošli smo putem kojim je ubicao išao nakon što je ubio i ranio žrtve: Ovuda je pokašao da pobegne

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .

    16. avgust 2022 | 08:49

    8 ili 2400 metaka?

  • Milena

    16. avgust 2022 | 09:30

    Sta je sad bitno sti je sve pronagjeno...Pobio toliko nevinih ljudi...Ljudi sa psihicke problems NIKAD ne ozdrave...kriv je psihijatar koji pusta takve ..

  • Mare

    16. avgust 2022 | 10:03

    Pustiti tog čoveka što ga je ubio i spasio boga pitaj koliko još ljudi. Odlikovati ga, pošto crnogorska policija nezna da reaguje ili se boje. Čak umalo nije ubio i policajca strašno. Dati mu odlikovanje za hrabrost i što je sprečio još veći masakr.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA