≫ 

Otkrivamo šta se dogodilo na nebu iznad Tivta: Avion za Beograd vraćen na aerodrom, putnici nisu bili ugroženi

Avion je nakon određenog vremena bezbedno sleteo u Tivat

  • 22
ERSRBIJA LETOVI SAD Foto: Tanjug/ER SRBIJA/Luka Filipović

Avion Er Srbije, Erbas 319, na liniji Tivat - Beograd vratio se zbog tehničkih problema na aerodrom sa kog je poleteo, a kako navode u ovoj kompaniji bezbednost putnika nije bila ugrožena.

Prema pisanju pojedinih medija, putnici su ubrzo nakon poletanja začuli jak prasak, koji ih je podsetio na udar groma.

Jedna putnica je navodno primetila varničenje i da se vrši otpuštanje goriva iz rezervoara u more, dok su neki sa kopna kazali da su videli i dim.

Avion je nakon određenog vremena bezbedno sleteo u Tivat, potvrđeno je za naš portal.

- Današnji let Er Srbije JU 201 iz Tivta do Beograda vraćen je u Tivat, zbog tehničkih razloga i mera predostrožnosti. Avion je bezbedno sleteo na tivatski aerodrom. Er Srbija žali zbog neprijatnosti i čini sve što je u njenoj moći da osigura da se let nastavi što je moguće pre. Bezbednost putnika nije bila ugrožena ni u jednom trenutku. Za više informacija, putnici se mole da pozovu Kontakt centar Er Srbije na 0800 111 528 iz Srbije, na +381 11 311 21 23 iz inostranstva, da posete naš veb-sajt airserbia.com ili naše stranice na društvenim mrežama. Bezbednost naših putnika i članova posade su najvažniji prioritet za Er Srbiju - navode u ovoj kompaniji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    16. avgust 2022 | 17:01

    A ta putnica koja je videla "otpuštanje goriva" se razume u avion kao Marica u kriv ......

  • Nikola

    16. avgust 2022 | 17:21

    Jezivo je bilo u avionu. Drugar mi bio u istom. Kaže da je od samog poletanja se čulo nekakvo krckanje. Neverovatno u kakvom stanju avion su pustili da poleti. Sletali su sa glavama u krilu.

  • NB

    16. avgust 2022 | 18:24

    Strucnjaci koji pljuju sve nase pitanje jedno,jel mislite da su avioni drugih kompanija stari 3,4 god?!?Svi su oni stari 20 god,ima izuzetaka ali su retki..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA