Iza ubistva na Pagu krije se obračun dva klana: Srbin iza rešetaka, Crnogorac preminuo na putu do bolnice

Obračun Srbina i Crnogorca dogodilo se dok je u klubu još bilo ljudi, a pojedini su telefonom snimali pokušaj gostiju da spasu život mladića koji je primio hitac u predelu glave

  • 5

Državljanin Srbije uhapšen je u Hrvatskoj zbog sumnje da je jutros oko 6 časova iz vatrenog oružja pucao u mlađeg muškarca ispred jednog kluba na ostrvu Pag. Upucani mladić preminuo je na putu do bolnice, a prema nezvaničnim saznanjima Telegraf.rs u pitanju je državljanin Crne Gore.

Kako nam otkriva izvor blizak istrazi, najverovatnije je da je do brutalne likvidacije došlo usred obračuna klanova.

- U ovom trenutku nijedan scenario nije isključen. Za sada sve govori da je u pitanju obračun klanova - rekao je za Telegraf.rs blizak istrazi.

Obračun Srbina i Crnogorca dogodilo se dok je u klubu još bilo ljudi, a pojedini su telefonom snimali pokušaj gostiju da spasu život mladića koji je primio hitac u predelu glave.

Na snimcima, koji su navodno nastali ispred tog kluba, vidi se kako više osoba pokušava da reanimira momka koji leži dok mu je glava u lokvi krvi. Nažalost, nije mu bilo spasa, i preminuo je na putu do bolnice.

Iz hrvatske policije su potvrdili da je državljanin Srbije osumnjičen za ubistvo, dok identitet stradalog nisu želeli da otkriju.

Video: Uznemirujuć snimak: Da li je ovo trenutak krvavog obračuna ispred kluba u Hrvatskoj?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zlatko

    25. avgust 2022 | 12:51

    Sto j e sad ovo .Pokvari vam sunarodnjak narativ.Kako bi bilo lijepo pisati povampireni Hrvati ubijaju turiste na Jadranskoj obali?

  • Ds

    25. avgust 2022 | 19:51

    Da se desilo u cg,verovatno bi pripadnik kavackog klana bio ispracen od strane policije do sigurnog mesta

  • Caki

    25. avgust 2022 | 14:15

    Državljanin Srbije i Srbin nije isto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA