Hrvati otkrivaju nove detalje ubistva na Pagu: "Izašao u društvu bivše srpske misice, ubica mu prišao s leđa"

Poznat identitet mladića koji je ubijen rano jutros

  • 4

Goran Vlaović (32) za kojeg crnogorski mediji navode da je bio pripadnik tzv. "škaljarskog klana" je čovek koji je ubijen jutros u pucnjavi na Pagu, piše Jutarnji list.

On je već izašao iz kluba. Bio je možda 15 do 20 metara od ulaza, u društvu devojke s kojom je viđan i prethodnih dana, bivše srpske misice, kad mu je ubica prišao s leđa i iz pištolja s prigušivačem hladnokrvno ispalio hitac u vrat.

I dok je Vlaović pao kao pokošen, ubojica je počeo da beži od kluba, te je u begu i odbacio pištolj.

Nije daleko odmakao jer su čuvari brzo dojavili njegovo kretanje i "uleteo" je policajcima interventne koji su ga svladali i uhapsili.

Prepričao je to sagovornik Jutarnjeg koji je upućen u događaj koji se jutros odvio u noćnom klubu u Kolanjskom Gajcu na Pagu, na području Katarelca.

Teško ranjeni Vlaović nije na mestu ostao mrtav već je preminuo u kolima Hitne pomoći. Zasad sve ukazuje na to da se radi o naručenom ubistvu.

- Pa to je Goran, to je Goran! - vikalo je nekoliko osoba koje su se zatekle ispred kluba, što očigledno znači da je Vlaović pre nego što je ubijen, bio u društvu više osoba koje su ga poznavale.

On je, kako je reklo nekoliko sagovornika Jutarnjeg, već danima bio na Pagu u društvu devojke i još nekih osoba, a tih je večeri bio viđen i u nekim drugim noćnim klubovima.

Navodno je bio praćen i tek se treba ustanoviti da li je bio samo pod nadzorom "egzekutora" koji je trenutno na ispitivanju u zadarskoj policiji ili je u tome učestvovalo više osoba.

Video: Uznemirujuć snimak: Da li je ovo trenutak krvavog obračuna ispred kluba u Hrvatskoj?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gadža

    25. avgust 2022 | 16:24

    Hrvati da objasne odakle oružje kod pucača!?Hteo sam ići kod njih na more kada se malo opasulje a sada više ne,nisam lud budem kolatarelna žrtva zbog njihovog nemara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA