≫ 

Osumnjičeni za ubistvo "škaljarca" na Pagu u podne izlazi pred tužioca: Žrtvi pucao u vrat iz "gloka"

- On se sumnjiči da je 25. avgusta 2022. godine u 06:01, ispred noćnog kluba na plaži Katerelac u Kolanjskom Gajcu, s unapred stvorenom namerom da osobu usmrti- kažu iz hrvatske policije.

  • 2

Goran Vlaović (32), za kojeg crnogorski mediji navode da je bio pripadnik tzv. "škaljarskog klana", ubijen je u četvrtak ujutru u pucnjavi na Pagu, a u 12 časova biće saslušan D.T. (28) iz Kragujevca. 

Njegov advokat juče je poručio medijima da će se njegov klijent braniti ćutanjem. 

Danas se oglasila i hrvatska policija povodom ovog zločina.

Kako navode u saopštenju, u saradnji sa nadležnim Županijskim državnim tužilaštvom u Zadru završili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjim državljaninom Srbije zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo na veoma okrutan ili krajnje podmukao način na štetu državljanina Crne Gore.

- On se sumnjiči da je 25. avgusta 2022. godine u 06:01, ispred noćnog kluba na plaži Katerelac u Kolanjskom Gajcu, s unapred stvorenom namerom da osobu usmrti, odeven u nameri da prikrije svoj identitet, sačekao i prišao s leđa 38-godišnjem državljaninu Crne Gore i iz neposredne blizine u oštećenog ispalio hitac iz pištolja, a potom se trčeći udaljio s mesta događaja - navode.

Od zadobijenih povreda, državljanin Crne Gore preminuo je u vozilu Hitne medicinske pomoći na putu prema bolnici.

Pronađen pištolj "glok" kojim je izvršeno ubistvo.

Inače, D.T.  je nakon što je ubio Vlahovića krenuo da beži, međutim policija ga je ubrzo uhapsila. Nakon hapšenja policajcima je rekao da zna da za njim traga crnogorska policija jer ga sumnjiče za pomaganje egzekutoru istaknutog škaljarca Milića Minje Šakovića koji je likvidiran u Budvi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cava

    26. avgust 2022 | 13:11

    Sto iz gloca,pa iz drugoga i neznaju,bagra!

  • kralj

    26. avgust 2022 | 12:21

    Nije on pucao u vrat!!!!! Nego promasio glavu , profesionalac k…m….!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA