Objavljeni detalji nesreće u kojoj je poginuo otac Marka Livaje: Motor se kretao suprotnom trakom

Još se utvrđuju sve okolnosti nezgode

  • 2
Marko Livaja Printskrin: Youtube/Disconnect KANAL

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se noćas dogodila kod Kaštel Sućurca poginuo je Milan Livaja, otac fudbalera Hajduka Marka Livaje. Milan Livaja na svom se motoru sudario s automobilom i na mestu poginuo.

Opšinsko veće u Splitu objavilo je saopštenje u međuvremenu u kojem se otkrivaju i detalji nesreće. Kako navode, Milan Livaja vozio je motocikl pogrešnom stranom saobraćajnice, odnosno kretao se u suprotnom smeru (prema Trogiru umesto prema Splitu) kada se sudario s automobilom. Kako napominju, kod Kaštela su trake i strane smerova odvojene metalnom ogradom kao što je to inače slučaj na auto-putevima i brzim saobraćajnicama.

Došlo je do teškog sudara prednjeg levog dela auta i prednjeg dela motocikla, pri čemu je Milan Livaja poginuo.

Saopštenje koje Index hr prenosi u celosti:

"Prema do sada prikupljenim podacima utvrđeno je da se vozilo, kojim je upravljao hrvatski državljanin (2002.), kretalo južnom trakom, a severnom saobraćajnom, trakom brze ceste Trogir-Solin iz pravca zapada u smeru istoka. Vozač motocikla (hrvatski državljanin, 1966.) kretao se suprotnim smerom iz pravca istoka (Solin) u pravcu zapada (Trogir).

Došlo je do sudara između prednjeg levog dela vozila i prednje strane motocikla na severnoj saobraćajnoj traci navedene ceste, na delu brze ceste namenjene kretanju vozila iz pravca Trogira prema Solinu pri čemu je na mestu nesreće preminuo vozač motocikla" saopšteno je iz Opštinskov veća.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA