≫ 

Hercegovina obavijena tugom nakon smrti dvojice mladih košarkaša: "Ostaje velika praznina"

Prvo je juče HKK Grude objavio vest u kojem su se oprostili od 25-godišnjeg Leke koji je preminuo nakon teške bolesti, a jutros je stigla vest da je preminuo Branimir Mašić

  • 1
Josip Leko i Branimir Mašić Foto: Facebook/HKK Zrinjski, HKK Grude

Hercegovački gradovi Tomislavgrad i Grude obavijeni su tugom nakon smrti dvojice mladih košarkaša Josipa Leke i Branimira Mašića.

Prvo je juče HKK Grude objavio vest u kojem su se oprostili od 25-godišnjeg Leke koji je preminuo nakon teške bolesti.

- S tužnim srcem objavljujemo i opraštamo se od našeg Josipa Leke (1997-2022). Josip je ovozemaljski dom napustio nakon teške bolesti. Bio je igrač našeg kluba, igrao je i za KK Široki, a i u svojim najtežim danima i ujedno najhrabrijim navijao je za svoje Grude. Naš klub i ceo kolektiv izražavaju duboko saučešće celoj porodici preminulog Josipa. Dragi naš Josipe, ostaješ u našim sećanjima. Počivaj u miru Božjem - objavio je HKK Grude.

A već jutros tužna sportska vest stigla je iz Tomislavgrada gde je iznenada preminuo 32-godišnji Mašić, poznat i po nadimku Bani, prenosi Klix.

- Jutros iznenada u 32. godini napustio nas je naš Branimir Mašić - Bani. Nemamo reči kojom bi opisali ovu tugu i bol koja nas je dočekala ovog subotnjeg jutra, ostaje nam jedna velika praznina jer nas je napustio čovek u pravom smislu reči. Predsedniče, igraču, treneru i nada sve prijatelju, želimo da ti pokoj večni daruje Gospodin, počivaj u miru Božjem - napisao je HKK Tomislav.

Ujedno su objavili da će sahrana biti održana u nedelju u 16:00 sati na mesnom groblju Karaula.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA