Luka pozvao devojku u park, pa je unakazio sekirom i nožem: Detalji zločina u Mariboru

Rođak napadnute devojke tvrdi da joj Luka nije davao mira od jula

  • 0
Ljubljana Foto: 24ur.com/Luka Kotnik

Policija u Sloveniji uhapsila je Luku G. (22) zbog sumnje da je svojoj dve godine mlađoj poznanici u gradskom parku u Mariboru naneo po život opasne povrede, prenosi Večer.

Luka je u nedelju uveče pozvao devojku da dođe do parka, pod izgovorom da ima neka pisma da joj da. Kada ga je ona ponovo odbila napao ju je sekirom i nožem i naneo joj ozbiljne povrede po licu, rukama i stomaku.

Devojka je u teškom stanju prebačen u Klinički centar u Mariboru, gde se lekari bore za njen život.

Rođak napadnute devojke tvrdi da joj Luka nije davao mira od jula. Policija je prvo delo kvalifikovala samo kao nanošenje posebno teške povrede, a zatim je delo prekvalifikovala u ubistvo u pokušaju. Njemu je određen pritvor do 48 sati.

Portal 24ur preneo je da je Luka devojku napao sekirom i nožem, da joj je odsekao palac i unakazio lice do neprepoznatljivosti.

Navodno ju je posekao po uhu i nekoliko puta ubo nožem u stomak.

Luka je prvo napustio lice mesta, a kasnije se vratio po ranac koji je zaboravio u parku. Navodno je i on sam zadobio povrede, ali su u pitanju lakše ozlede. Policija ga je tada tamo uhapsila.

(Telegaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA