≫ 

Ko je bio Nikola Asanović koji je danas poginuo u Crnoj Gori

Iz AP Sport Pljevlja saopšteno je da će se trka na stazi Dajevića han - Rudnica "zvati po čoveku koji je svojom dobrotom oplemenio sve one koji su imali sreće da ga poznaju"

  • 1

Automobilista Nikola Asanović (28) iz Podgorice poginuo je danas oko 15.40 sati, u udesu u mestu Obzovica, na magistralnom putu Cetinje - Budva.

Član Auto moto kluba AP Sport Nikola Asanović poginuo je danas vozeći motocikl, saopšteno je iz pljevaljskog kluba.

Nikola Asanović, sa svojom formulom „Norma“ u klasi N2 bio je vodeći takmičar u svojoj klasi za brdski šampionat Centralnoevropske zone, a nedavno je na Kupu Pljevalja oborio rekord staze, naveo je Pvportal.

Potiče iz šampionske porodice, a njegov otac Goran i brat Miloš bili su najbolji vozači u regionu, a Nikola je krenuo njihovim stopama. Ambicije mladog Asanovića ovoga puta bile su velike, ali, na žalost, nije uspeo da ih ostvari.

Oni koji su poznavali ovog mladog, pre svega dobrog čoveka, velikog sportistu, humanistu još uvek ne mogu da poveruju da ga više nema i da mu sada na nebeskim stazama u raju anđeli pokazaju pravi put.

Cetinjski list objavio je da su u udesu učestvovali motocikl BMW, hrvatskih registarskih oznaka i dva automobila - "audi A3" kojim je upravljao D. K. (39) iz Podgorice i "folksvagen" kedi kotorskih tablica kojim je upravljao S. Ć. (59).

Iz Uprave policije nisu saopštili detalje udesa.

Iz AP Sport Pljevlja saopšteno je da će se trka na stazi Dajevića han - Rudnica "zvati po čoveku koji je svojom dobrotom oplemenio sve one koji su imali sreće da ga poznaju".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sava

    26. jul 2023 | 01:40

    Eto, čovek koji je bio šampion u vožnji je poginuo zbog motora. Znači čovek koji je imao neverovatnu kontrolu i znanje kako voziti brzo, motore treba zakonom zabraniti, eto elektricnih bicikala pa pun gas, a sinu svom kupiti motor npr je jednako kao kupiti mu konopac za bešenje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA