Šokantno otkriće: Preminuli hrvatski specijalac imao efedrin u krvi?

Tomislavu Pavaliću je u utorak pozlilo za vreme treninga na nasipu u Zagrebu. Preminuo je u bolnici, a još jedan njegov kolega završio je u bolnici.

  • 9

Portal ni Zagorje malo objavio je danas nezvanične informacije prema kojima su lekari u krvi preminulog specijalca Tomislava Pavalića navodno pronašli veće količine efedrina, stimulativnog sredstva koje se, između ostalog, koristi za postizanje bolje mišićne definicije.

Podsetimo, Pavaliću je u utorak pozlilo za vreme treninga na nasipu u Zagrebu. Preminuo je u bolnici, a još jedan njegov kolega završio je u bolnici.

Na konferenciji je jutros rečeno kako zasad nema tragova nikakvih supstanci.

- Izuzimaju se tragovi, sve se sprovelo, i klasične mere i radnje u takvim bezbednosnim događajima. Zasad nema nikakvih indicija što se tiče određenih toksikoloških nalaza, nemamo čvrsti dokaz o čemu se tu tačno radi i moramo čekati veštačenja. Što se tiče informacija u medijima, nije bilo drugih pripadnika koji su imali zdravstvenih problema - rekao je šef policije Nikola Milina.

Božinović je demantovao da je pronađen eferdin.

- Mi ne želimo, ne možemo niti imamo indicije na osnovu kojih bismo uopšte išli u tom smeru. Da li je neko nešto objavio ili nije objavio, ja ne znam iz kojeg izvora, iz izvora MUP-a nije. Dali smo saopštenje, znam da odeljenje za medije komunicira s vama, moj je predlog da ne vodimo razgovore na temu šta je neki portal negde objavio jer je negde nešto o tome čuo - rekao je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Coas

    7. septembar 2022 | 15:48

    Koja vakcina? Efedrin ne ubija tek tako, vakcina da.

  • Martin

    7. septembar 2022 | 17:25

    Miki imam dosta rodjaka iz familije koji su medicinski radnici,tj doktori,medicinske sestre itd..Neverovatno povecana smrtnost u dobi izmedju 28 i 45 godina .Neki novi simptomi koji su X u medicini zasad.Takodje starci sa 3 ili 4 doze ,ili sa nekom bolescu se "ciste " .Tako da TO STO TI PRICAS"NAUKA" SA Gejdsom na celu,ne uopste u dobrom pravcu,nznm kako ne vidite da su 1 i 1 =2 ..Ili ne zele da vide,jer su se neki vec 'za...li " ..

  • zoks

    7. septembar 2022 | 22:48

    Efedrin služi za otvaranje pluća alveola a ne za definiciju mišića vi ste budale.Ameri ga kupuju u vidu sirupa na pumpama pred trening tamo je legalan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA