Ubistvo u Zagorju: Muškarac izboden nožem, komšija ga ubio u svom dvorištu, pa pobegao

Ubijeni je muškarac nastradao na oko 100 metara udaljenosti od svoje kuće u kojoj je živeo sam

  • 0
Zagreb hrvatska policija uviđaj

Foto: Tanjug/HINA/DAMIR SENICAR

Stravičan zločin dogodio se kasno sinoć u Tvorničkoj ulici u Oroslavju na području PU krapinsko-zagorske kada je komšija odlučio da digne ruku na komšiju. Josip B. ubijen je s više uboda nožem, a po dolasku Hitne pomoći mogla se nažalost konstatovati samo smrt.

U toku je policijski uviđaj kako bi se utvrdile sve okolnosti nemilog događaja koji je šokirao celo mesto, a policija intenzivno traga za počiniteljem koji se sinoć dao u beg.

- Čuli smo neku glasnu prepirku dva muška glasa, ali nismo nešto obraćali preterano pažnju. Jedino što sam uspela da razaznam pre nego što sam čula vrisak, bilo je: "Dokle više majku mu". Ko je to rekao ne znam, a tek sam jutros čula da je Josip ubijen - kaže za Jutarnji list jedna meštanka.

Prema pisanju portala Zagorje.com, ubijeni je muškarac nastradao na oko 100 metara udaljenosti od svoje kuće u kojoj je živeo sam, a za ubistvo je osumnjičen komšija u čijem se dvorištu odigrao svirepi zločin.

"Meštani kažu da se ubistvo dogodilo u dvorištu osumnjičenog koji je pobegao sa lica mesta i za kojim policija i dalje traga", piše portal Zagorje.com.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA