≫ 

Zatvarajte prozor na kupatilu: Lopov iz BiH je uspeo da se tuda uvuče u kuću i opljačka je

Lagano se uvukao kroz prozor kupatila i ukrao torbicu s novcem

  • 0

Policija je uhapsila E. M. iz Dervente osumnjičenog da je u ponedeljak u toku noći kroz prozor kupatila ušao u kuću sugrađanina E.G. i ukrao torbicu u kojoj su se nalazili lični dokumenti i novac, potvrđeno je "Nezavisnim".

Policija ga je isti dan pronašla, a kod njega su bili i ukradeni predmeti koji će biti vraćeni vlasniku, a osim ove krađe osumnjičen je i za krađe alata, motorne testere kosačice, brusilice, elektro-motora jer su neke od tih stvari takođe pronađene kod njega.

Ovaj stari policijski znanac, tokom noći je ušao kroz prozor dok su oštetećeni i njegova bolesna žena spavali, te ukrao torbu u kojoj je bilo nekoliko stotina evra.

Iz Policijske stanice Derventa, rekli su da Dervenćanina E.M. sumnjiče da je izvršio krivično deloteška krađa.

"Za prijavljeno lice postoji osnov sumnje da je u toku prethodne noći iz kuće vlasništvo lica inicijala E.G. iz Dervente otuđilo torbicu u kojoj su se nalazili lični dokumenti i novac. Otuđeni predmeti su pronađeni i biće vraćeni vlasniku.

Dodaju da su postupajući po navedenom policijski službenici Policijske stanice Derventa došli su do saznanja da se navedeno lice može dovesti u vezu i sa izvršenjem serije drugih krivičnih dela gde su predmeti otuđenja bili razni alati, motorne testere, kosačice, brusilice, elektro-motori i slično.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Derventa, u utorak je izvršen pretres kuće koju koristi E.M. prilikom čega su pronađeni i oduzeti predmeti koji najverovatnije potiču iz izvršenja više krivičnih dela.

Po kompletiranju predemeta nadležnom Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izveštaj o izvršenim kriivčnim djelima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA