Detalji saobraćajne nesreće u Hrvatskoj: Poginuloj devojci danas bio rođendan, s njom stradali sin i nećaka

Na prelazu nije bilo rampe, kao ni zvučne i svetlosne signalizacije

  • 0
Hrvatska policija kola automobil Foto: Shutterstock

U tragičnoj nesreći koja se dogodila kada je voz naleteo na automobil u Bolfanu nedaleko od Koprivnice ugašena su tri mlada života, od toga dva dečja.

Dečak (4) je stradao na licu mesta, baš kao i 27-godišnjakinja, dok je 4-godišnja devojčica od posledica povreda preminula sat vremena kasnije u bolnici.

Automobil je u naletu voza poprilično uništen, piše Index.

U međuvremenu, saopštenjem se nakon završenog uviđaja javila i varaždinska policija i saopštila da je automobilom iz smera Svetog Petra upravljala 27-godišnjakinja, koja je i preminula.

Na prelazu nije bilo rampe, kao ni zvučne i svetlosne signalizacije, samo znak STOP.

- Dolaskom do navedenog prelaza, koji nije označen svetlosno-zvučnom signalizacijom niti zaštićen polubranicima ili branicima, nije se zaustavila ispred istog i uverila da prugom ne nailazi voz. Zbog toga je u njeno vozilo udario putnički voz koji je saobraćao na relaciji Koprivnica-Varaždin - saopštili su iz PU varaždinske.

Kako piše Epodravina.hr, preminuli dečak je sin tragično stradale Valentine i muškarca koji je bio u automobilu, a čiji život nije ugrožen, dok je devojčica bila njihova nećaka.

Živeli su u Karlovcu Ludbreškom, a kako su ispričali njihovi poznanici, Valentini je danas bio rođendan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA