Napadač iz Karlovca bio pijan, zapalio kuću pa pevao "Gori gora, gori borovina"? Objavljen snimak privođenja

Policija je nešto pre 18.30 sati dobila dojavu o pucnjavi, a nakon što su na teren stigli pripadnici ATJ Lučko napadač je oko 20.25 sati uhapšen

  • 2
Karlovac Lemić brdo pucnjava Foto: MUP RH

Osumnjičeni za pucnjavu u Karlovcu u Hrvatskoj, u kojoj je jedna osoba ubijena a druga povređena, uhapšen je 40 minuta nakon dojave o incidentu, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako se ističe u saopštenju, osumnjičenog za pucnjavu u predgrađu Karlovca, Lemić Brdu uhapsili su pripadnici Antiterorističke jedinice Lučko (ATJ).

Objavljen je i snimak privođenja.

Hrvatski mediji prenose nezvanične informacije da je reč o muškarcu koji je na dvojicu komšija pucao iz puško-mitraljeza, nakon čega je ekipi Hitne pomoći onemogućavao pristup.

Meštanka: Zapalio sopstvenu kuću pa zapevao

Dodaje se da je osumnjičeni zapalio sopstvenu kuću, a da je u naselju isključena električna energija.

Jedna od meštanki rekla je da je osumnjičeni bio pijan.

- Čula sam da se puca, nisam imala pojma o čemu se radi. Susedi su šokirani. Koliko čujem, ubio je svojeg bratića, od ujaka sina - rekla je jedna od meštanki.

- Bio je pijan, a pre nego što su ga uhvatili zapalio je svoju kuću pa zapevao "Gori gora, gori borovina" - navodi ona, prenosi 24sata.hr.

Prema navodima medija, osumnjičeni je već bio zatvorski kažnjavan.

Kako je sinoć saopštila policija, na mesto događaja brzo su upućeni policijski timovi koji su zatekli jednu mrtvu i jednu povređenu osobu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA