Pucnjava u Banjaluci: Negodovali zbog kraja radnog vremena noćnog kluba, pa se sukobili sa redarima

U Policijskoj upravi Banjaluka rekli su da preduzimaju sve neophodne mere i radnje u cilju rasvetljavanja krivičnog dela "Izazivanje opšte opasnosti" i otkrivanja izvršioca

  • 0
Policija, republika srpska, BIH Bosna, Bosanska policija,  Bosnian,police Republic Srpska

Foto-ilustracija: Alamy/Profimedia

Policija traga za nepoznatim muškarcima koji su sinoć pucali iz plinskog pištolja u noćnom klubu "Bum Bum Rum" u centru Banjaluke, nakon što su ih redari upozorili da je kraj radnog vremena, saznaje Srpskainfo.

U Policijskoj upravi Banjaluka rekli su da preduzimaju sve neophodne mere i radnje u cilju rasvetljavanja krivičnog dela "Izazivanje opšte opasnosti" i otkrivanja izvršioca.

- Nadležnoj policijskoj stanici, jutros oko 3.55, prijavljeno je da je neposredno pre prijave došlo do pucnjave u ugostiteljskom objektu u ulici Veselina Masleše u Banjaluci - rekla je portparol PU Banjaluka Milana Stojanović.

Izlaskom na lice mesta, policijski službenici su došli do saznanja da su dva muškarca negodovala što je kraj radnog vremena, te se suprostavili uputama redara da isti napuste, fizički ih napali i ispalili jedan hitac iz plinskog pištolja, nakon čega su se udaljili u nepoznatom pravcu.

Sve mere i radnje se preduzimaju pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA