≫ 

Mladić (22) gurnuo drugog sa zida u Dubrovniku, podignuta optužnica

Tereti se da je u drugom navratu uspeo da ga gurne pa je oštećeni, usled pada na tlo sa 4,5 metra visine, zadobio višestruke povrede glave

  • 0
Hrvatska policija kola automobil Foto: Shutterstock

Dubrovačko Kantonalno državno tužilaštvo je nakon sprovedene istrage podiglo optužnicu protiv 22-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog počinjenog krivičnog dela ubistvo u pokušaju.

- Okrivljeni 22-godišnjak se optužnicom tereti da je 7. avgusta 2022., u Dubrovniku, na predelu Pila, nakon prepirke s hrvatskim državljaninom (1996.), u dva navrata mladića hvatao za noge kako bi ga bacio sa zida (visina od 4.5 metra) pristajući tako da ga liši života. Tereti se da je u drugom navratu uspeo da ga gurne pa je oštećeni, usled pada na tlo s navedene visine, zadobio višestruke povrede glave i tela koje pojedinačno i u svom zbiru predstavljaju tešku telesnu povredu - saopštio je DORH, prenosi Dnevni Avaz.

DORH je u optužnici naveo da se protiv 22-godišnjeg okrivljenog produži istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela.

Video: Snimak brutalne tuče na Zvezdari: Zbog koškanja u saobraćaju polomio vilicu drugom vozaču

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA