Priveden tinejdžer u Splitu, udario taksistu u glavu: Slomio mu vilicu, pa se izvinjavao u policiji

Taksista je dobio pesnicu u glavu, a u bolnici mu je utvrđena fraktura vilice. Mladić je priznao da je počinio delo, a zatim je rekao da mu je žao, piše Dalmatinski portal

  • 0
Policija hapšenje lisice rotacija

Foto-ilustracija: Shutterstock

Istražni sudija splitskog Županijskog suda prihvatio je predlog DORH-a da se odredi istražni zatvor tinejdžeru (18) koji se sumnjiči da je pre tri dana slomio vilicu 56-godišnjem taksisti.

Tinejdžer je s prijateljem tražio od taksiste da se polukružno okrene u Dubrovačkoj ulici u Splitu kako bi izašli tačno ispred prodavnice.

Kako piše Dalmatinski portal, mladići su rano jutru hteli da kupe krofne, ali im je bilo teško da pređu ulicu i prošetaju deset metara do prodavnice.

Tada je došlo do svađe između taksiste i mladića jer vozač nije hteo da napravi saobraćajni prekršaj, pa je mladiće zamolio da napuste taksi.

Taksista je dobio pesnicu u glavu, a u bolnici mu je utvrđena fraktura vilice. Mladić je priznao da je počinio delo, a zatim je rekao da mu je žao, piše Dalmatinski portal.

DORH je predložio pritvor za tinejdžera zbog opasnosti od ponavljanja dela s obzirom na to da je nagovarao drugu osobu da počini prekršaj.

Video: Na Trošarini izbila tuča: Stariji muškarac udara mlađeg u glavu, ovaj ga šutira u nogu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA