≫ 

Dva mladića (20) uhapšena u Кolašinu zbog nasilničkog ponašanja: Presreli pešaka i udarali ga po glavi i licu

Tri događaja su policiji prijavljena u vremenskom periodu od oko 18.50 do 19.15 časova

  • 0
Crna gora, Crnogorska policija Foto-ilustracija: Shutterstock

Službenici Regionalnog centra bezbednosti "Centar" su u Kolašinu lišili slobode F.R. (20) i N.B. (20) iz Kolašina zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

Naime, u prostorije kolašinske policije je juče pristupio V.Č. (54) iz Kolašina sa vidnim povredama i podneo prijavu protiv dve nepoznate osobe koje su ga, dok se kretao svojim vozilom presrele i zadale mu više udaraca po glavi i telu.

Nedugo zatim, iz Službe Hitne medicinske pomoći policija je obaveštena da je sa povredama iz nasilja pristupio T. Đ. (18) iz Kolašina. On je u prijavi naveo da su ga F. R. i N. B., dok se kretao kao pešak, presreli i zadali mu više udaraca po glavi i telu.

Potom je policija telefonski obaveštena od strane M.K. iz Bijelog Polja da su ga dva lica presrela na magistralnom putu dok se kretao vozilom, upućivala mu pretnje i zahtevale od njega da im preda novac.

Tri prethodno navedena događaja su policiji prijavljena u vremenskom periodu od oko 18.50 do 19.15 časova.

U koordinaciji sa službenicima policije Odeljenja bezbednosti Podgorica, osumnjičeni su locirani u Podgorici, a potom privedeni u službene prostorije kolašinske policije.

Po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kolašinu F.R. i N.B. su lišeni slobode zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA