Otkriven uzrok smrti novorođenčeta pronađenog na deponiji kod Lukavca

Reč je o bebi starosti od tri do pet dana

  • 0
Beba, noge, bebine noge Foto: Pixabay

Smrt novorođenčeta koje je pronađeno na deponiji kod Lukavca, najverovatnije je nastupila gušenjem, navedeno je iz Tužilaštva Tuzlanskog kantona.

Kao što je poznato, na deponiji Huskići kod Lukavca u Bosni i Hercegovini meštani su juče pronašli beživotno telo novorođenčeta, nakon čega su odmah obavestili policiju, koja je preduzela sve aktivnosti iz svoje nadležnosti.

Utvrđeno je da se radi o bebi, odnosno novorođenčetu starosti od tri do pet dana, navedeno je iz Kantonalnog tužilaštva u Tuzli, prenosi Kliks.

Kao što je poznato od ranije, na deponiji Huskići kod Lukavca meštani su juče pronašli beživotno telo novorođenčeta, nakon čega su odmah obavestili policiju, koja je preduzela sve aktivnosti iz svoje nadležnosti.

Utvrđeno je da se radi o bebi, odnosno novorođenčetu starosti od tri do pet dana, navedeno je iz Kantonalnog tužilaštva u Tuzli, prenosi Kliks.

- Obdukcija je okončana i nalaz i mišljenje veštaka će biti dostavljeno tužilaštvu. Najverovatnije se radi o gušenju. Sve druge okolnosti se i dalje utvrđuju - kazao je glasnogovornik Tužilaštva TK Admir Arnautović.

Video: Hrvatica se porodila u mađarskom vinogradu, pa pobegla u Osijek: Beba ubrzo preminula

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA