≫ 

Preminula Britanka koju je u Hrvatskoj udarila munja: Bila na plaži sa ćerkom, kad je došlo do nesreće

Ova 48-godišnja žena iz Notingema bila je na aparatima na intenzivnoj nezi u i lekari su detaljno nadzirali njeno stanje

  • 0
Split Split / Foto: Shutterstock

Britanska fizioterapeutkinja koja je sa svoje dvoje dece bila na odmoru u Hrvatskoj umrla je nakon udara groma u njeno desno uvo, javlja Daily Mail.

Viša mrtvozornica Mairin Kejsi je smrt Danijele DiMambro opisala ovo kao "očajnički tužan slučaj", prenosi Slobodna Dalmacija.

DiMambro opuštala se na plaži u Splitu u Hrvatskoj sa svojom ćerkom 20. avgusta 2022. kada ju je udario grom. Prolaznik je izveo oživljavanje, ali je DiMambro pretrpela težu povredu mozga - koja nastaje kada je dotok kiseonika u mozak ograničen i nije joj bilo spasa.

Hitno je prebačena u splitsku bolnicu gde je bila zbrinuta na intenzivnoj nezi pre nego što je mogla da bude vraćena u svoju državu.

Preminula je 7. oktobra.

- Smatra se da je munja ušla kroz desno uvo - rekla je Kejsi na saslušanju u Notingemskom veću u sredu.

Britanka je navodno bila na plaži Kašjuni sa svojom ćerkom kada se nesreća dogodila.

Ova 48-godišnja žena iz Notingema bila je na aparatima na intenzivnoj nezi u i lekari su detaljno nadzirali njeno stanje.

Video: Postavili kameru i usnimili prave nebeske udare

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA