≫ 

Pretučen učenik kod škole u Osijeku: "Napadnut je iz čista mira"

"Učenik nije napadnut iz nekog posebnog razloga, nego baš iz čista mira"

  • 0
Tuča u parku, pesnice Foto-ilustracija: Shutterstock

Najmanje trojica još uvek nepoznatih mladića u utorak su pretukla 17-godišnjeg učenika Tehničke škole i gimnazije Ruđer Bošković u Osijeku.

Incident se dogodio nedaleko od škole, nakon što je dečko izašao iz autobusa i krenuo prema školi oko 13 sati.

Prema informacijama koje prenosi Jutarnji list, u jednom trenutku učenika je okružila grupa mladića na biciklima. Svi su imali kapuljače na glavama. Sišli su sa bicikala i iz čista mira počeli da tuku 17-godišnjaka, koji je odmah završio na tlu, gde su nastavili da ga šutiraju pri čemu je dobio nekoliko udaraca u glavu, a onda su seli na bicikle i pobegli.

Prema nezvaničnim informacijama sve to videlo je najmanje dvoje starijih ljudi, muškarac koji je samo nemo posmatrao šta se događa i žena koja je rekla da se žuri na posao. Dečko je uspeo da ode do školskog druga koji živi nedaleko od mesta napada odakle je nazvao porodicu, nakon čega je potražio pomoć u KBC-u Osijek.

- Tačno je da je naš učenik napadnut nedaleko od škole, ali prema informacijama koje imamo taj napad nema veze sa školom niti sa samim učenikom, odnosno nije napadnut iz nekog posebnog razloga, nego baš iz čista mira - rekla je direktorka osječke srednje škole Nada Pitinac.

Ona je dodala da je o svemu obaveštena policija kao i da učenik ima maksimalnu podršku škole. Ovaj slučaj je još jedan u nizu ničim izazvanih napada koji su se u poslednje vreme dogodili u Hrvatskoj.

Video: Još jedan snimak stravičnog nasilja u Splitu: Muškarac brutalno pretukao devojku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA