≫ 

Vozač iz Prijedora uhvaćen sa 5,5 promila, dobio samo 2 meseca zabrane: Moraće da plati i novčanu kaznu

U akciji policije uhapšeno je 14 osoba

  • 1
Pijani vozač, alkohol vožnja u pijanom stanju Foto: Shutterstock

Nekolicini dosadašnjih rekordera po pijanstvu, pridružio se i jedan vozač kog je policija zaustavila u Prijedoru, kome je izmereno 5,5 promila alkohola u krvi.

On je uhapšen i uručen mu je prekršajni nalog odnosno kazna od 200 evra i zabrana upravljanja vozilom u trajanju od dva meseca i dva kaznena boda.

Naime, na području Policijske uprave Prijedor je u dane vikenda realizovana regionalna akcija, sa akcentom na kontrolu vozača pod dejstvom alkohola, droga ili lekova koji ne smeju da se upotrebljavaju pre i za vreme vožnje.

Uhapšeno je 14 vozača od kojih 12 zbog prisustva alkohola u krvi koja je veća od 1,5 g/kg i dva zbog odbijanja alkotesta.

- Policijska uprava Prijedor apeluje na sve vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise, posebno na vozače vozila da poštuju ograničenja brzine kretanja i da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola ili drugih psihoaktivnih supstanci - naveli su iz Policijske uprave Prijedor.

Video: Snimci iz helikoptera koji traga za nestalim avionom kod Prijedora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pihhh

    25. oktobar 2022 | 02:08

    Al su ga kaznili, dva mjeseca ne moze vozit. Taj se ne moze otrijeznit za dva mjeseca.😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA