≫ 

Četvorici navodnih pripadnika kavačkog klana uhapšenih u Kotoru određeno zadržavanje do 72 sata

Osumnjičeni M.K, M.J, M.Č. i D.R, koji su juče uhapšeni, terete se da su izvršili krivično delo stvaranje kriminalne organizacije

  • 0
Crna gora, Crnogorska policija Foto-ilustracija: Shutterstock

Četvorica navodnih pripadnika kavačkog klana, koji su uhapšeni u Kotoru, saslušani su danas u Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT), nakon čega im je određeno zadržavanje do 72 sata, rekao je tužilac i portparol SDT Vukas Radonjić.

SDT će tražiti od suda da se četvorici osumnjičenih odredi pritvor, najavio je Radonjić za Pobjedu, a prenosi CdM.

Osumnjičeni M.K, M.J, M.Č. i D.R, koji su juče uhapšeni, terete se da su izvršili krivično delo stvaranje kriminalne organizacije.

Specijalnom državnom tuttiocu podnete su krivične prijave protiv devet osoba, nakon jučerašnje akcije u Kotoru, usmerene na otkrivanje, rasvetljavanje i dokazivanje teških krivičnih dela koja se dovode u vezu sa delovanjem organizovanih kriminalnih grupa.

Krivične prijave podnete su protiv Kotoranina R.Z (40) i Podgoričanina M.V (40) zbog sumnje da su počinili krivično delo stvaranje kriminalne organizacije i krivično delo teško ubistvo putem podstrekavanja.

Njih dvojica su, kako se sumnja, podstrekavali na ubistvo Kotoranina Jovana Jovanovića.

Video: Rekonstrukcija ubistva druge žrtve klana Belivuk: Aleksandar Gligorijević Puki

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA