≫ 

Darku iz Ivanca srna zapela za ogradu: "Hteo sam da otvorim vrata, kad ono..."

Odmah je pozvao policiju , nakon čega su došli lovci da je oslobode

  • 1
Srna Foto: Pixabay

Ne znaš šta da uradiš. Odmah sam pozvao policiju, pa su došli lovci da je oslobode. Drago mi je da je živa i zdrava, ispričao je Darko Novak za 24 sata.hr koji je srnu zatekao u nedelju ujutru kad je pokušao da otvori ogradu.

- Bilo je negde 7 sati ujutru, baš sam hteo autom da izađem iz dvorišta, pokušam da otvorim vrata i vidim da nešto zapinje. Kad ono, to je srna!

Rekao je to Darko Novak iz Ivanca, koji je neobičan doživljaj od nedelje podelio u jednoj Fejsbuk grupi. Odmah je zvao policiju, nakon čega su ubrzo došli i lovci koji su životinju oslobodili.

- Neki su mi pisali u komentarima što je nisam ubio, nema šanse. Ja volim životinje, bila je i malo agresivna, verovatno od šoka, a lovci su taman išli u lov kad sam zvao i oslobodili su je za 10 minuta. U poslednjih godinu dana jako je ovde puno srna, u blizini imam njivu i često ih vidim kako dođu da pasu. Kažu da ju je možda nešto preplašilo, pas ili neko drugi, zbog čega je potrčala prema mom dvorištu - ispričao je Novak.

Hteo sam da se zahvalim momcima na brzoj intervenciji zbog čega sam i objavio fotografije, dodao je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA