≫ 

Pretučeno maloletno dete i njegova majka: Užas u Banjaluci

Prvo je došlo sukoba među decom, od kojih je jedno zadobilo teške telesne povrede, a potom je majku povređenog deteta pretukao otac dečaka koji je učestvovao u sukobu

  • 0
srpska policija, milicija, policijski automobil, srbija, Foto-ilustracija: Shutterstock

Prava drama odvijala se u ponedeljak u banjalučkom naselju Lazarevo, gde je prvo pretučeno dete, a zatim i njegova majka, javlja Srpskainfo.

Prvo je, piše portal, došlo do svađe i tuče između dvoje dece i tom prilikom jedno dete je zadobilo teške telesne povrede.

- Nakon toga došlo je do sukoba između majke pretučenog deteta i oca drugog deteta i tom prilikom i majka je zadobila telesne povrede – pojasnio je izvor Srpskainfo.

U Policijskoj upravi Banjaluka rekli su da preduzimaju sve neophodne mere i radnje u cilju dokumentovanja krivičnih dela "Telesna povreda“ i "Teška telesna povreda“.

- Nadležnoj policijskoj stanici juče je oštećena prijavila da je dan ranije u večernjim časovima, u Banjaluci u naselju Lazarevo, na ulici fizički napadnuta od strane S.E. iz Banjaluke, usled čega je zadabila telesne povrede, kao i da je njeno maloletno dete fizički napadnuto od strane malolenog deteta navedene osobe, usled čega je zadobilo telesne povrede – pojasnili su u PU Banjaluka.

O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA