Dečja igra se pretvorila u užas: Mališan vazdušnom puškom pogodio drugo dete, za nesreću optužena majka

Povređeno dete zadobilo lakše telesne povrede

  • 0
Dečak dete vazdušna puška Foto-ilustracija: Shutterstock

Nakon što je jedno dete vazdušnom puškom pogodilo drugo dete, tužilaštvo u Virovitici je podignulo optužnicu protiv njegove majke.

Žena (59) se tereti za dovođenje u opasnost života i imovine opšteopasnom radnjom ili sredstvom zbog čega je virovitičkom Opštinskom sudu predloženo izdavanje kaznenog naloga s osuđujućim presudom bez sudskog procesa.

Reč je o događaju od 10. februara ove godine u jednom mestu na području Virovitičko-podravske županije kada su njena deca u otključanoj dvorišnoj prostoriji pronašla napunjenu vazdušnu pušku. Nedužna dečja igra praćena velikom količinom nevine dečje znatiželje kulminirala je užasom, piše Jutarnji list.

Za virovitičke tužioce 59-godišnjakinja je olako smatrala da deca neće uzeti pušku. Ali, bila je to pogrešna pretpostavka. Jedno od troje dece koja su se igrala u dvorištu, uzelo je pušku i iz nje ispalilo jedan metak, tačnije dijabolu, koja je povredila drugo dete. Sreća u nesreći je da je povređeno dete zadobilo lakše telesne povrede.

Hoće li optužena žena prihvatiti kazneni nalog i osuđujuću presudu pa samim time i krivicu ili će na isti uložiti prigovor kako bi na sudu pokušala dokazati svoju nevinost, ostaje da se vidi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA