≫ 

"Izgledao je kao da je zaspao": Mladen nije mogao da izdrži podsmeh, komšije otkrile poslednje reči

Borislav, prvi komšija Mladena D, priča da se radilo o pristojnom i uzornom mladiću i dobrom komšiji koji je voleo život

  • 12
Mladen Dulić, Laktaš Foto: Facebook

Komšije i ujedno bliski prijatelji porodice pokojnog mladića Mladena D. iz Laktaša još uvek ne veruju da njega nema, prenosi Srpskainfo.

Borislav, prvi komšija, priča da se radilo o pristojnom i uzornom mladiću i dobrom komšiji koji je voleo život.

Voleo je ljude, nikada nikoga nije uvredio. Bio je vredan, radio je, kao i njegovi roditelji. Oni ovo nisu zaslužili – priča Borislav.

Kaže da je juče oko 15 časova čuo jauke, te da u prvi mah nije mogao ni naslutiti šta se dogodilo. Međutim, sve se promenilo u par sekundi, a užas koji ga je savladao bio je previše tragičan da bi se kako kaže, mogao opisati rečima.

- Brzo su došli policija i lekari i obavljen je uviđaj. Mladen je izgledao kao da je zaspao. Zamotali smo ga u ćebe i odneli u mrtvačnicu – prisetio se Borislav trenutaka koji će ga pratiti dok je živ.

- Sistem je loš, ovakve stvari se ne smeju više nikada dogoditi. Mladen nikome nažao nije učinio, a na kraju je digao ruku na sebe, jer nije mogao izdržati podsmeh na društvenim mrežama – ispričao je komšija.

Dodaje kako je nekoliko trenutaka pre tragedije, mladić popio kafu sa podstanarima i da je navodno rekao: "Ne mogu ja ovo izdržati”. Ni tada niko nije shvatio ozbiljno reči dvadesetdvogodišnjeg mladića. Nažalost, Mladen je ubrzo otišao u pušnicu iza porodične kuće i obesio se.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojša Berak

    29. oktobar 2022 | 20:24

    Na zalost momak je izabrao najgore resenje jer nije hteo xa se valja u blatu i mulju koje je prirodno okruzenje skotova koji su snimali i pustili video na drustvene mreze. Ovakva dela bi trebalo tretirati kao UBISTVO I SA TAKVIM KAZNAMA. Ti koji su to uradili ne zasluzuju slobodu i ne zasluzuju ni da zive. Kazna koja se redje izrice ima vece dejstvo. Na zalost mnogi posteni nisu u stanju da napuse takve manijake i bolesnike koji druge snimaju da bi ih ismevali ili ucenjivali. Olos razume samo oloski jezik i ne razume recnik postenog, vrednog coveka. Sa olosima samo ostro i silom se razgovara, jer dokle god nastupate sa nekim lepim manirima onda olosi kazu ovaj mora da je ili budala ili peder ili iz Vojvodine. Treba im pokazati gde im je mesto BRUTALNO.

  • Max

    29. oktobar 2022 | 21:10

    Spavaj anđelu....

  • Dusan

    29. oktobar 2022 | 20:24

    Treba zabraniti Tiktok,tamo samo zlo i lose stvari...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA