U automobilu u Banjaluci pronađeno telo mladića

Tokom uviđaja nisu pronađeni identifikacioni dokumenti, kao ni drugi predmeti na osnovu kojih bi se mogao utvrditi identitet

  • 0
Policija, republika srpska, BIH Bosna, Bosanska policija,  Bosnian,police Republic Srpska Foto-ilustracija: Alamy/Profimedia

U automobilu u Karađorđevoj ulici u Banjaluci juče je pronađeno telo A.L. (36) iz Ugljevika, a utvrđeno je da umro prirodnom smrću, prenosi Srpskainfo.

U Policijskoj upravi Banjaluke rečeno je da im je juče oko 12.40 prijavljeno da je u ulici Karađorđeva u Banjaluci u putničkom vozilu pronađeno beživotno telo nepoznate muške osobe.

- Policijski službenici su postupili po navedenoj prijavi i obavili uviđaj na licu mesta, uz prisustvo dežurnog doktora mrtvozornika Službe hitne medicinske pomoći Banjaluka koji je izvršio pregled beživotnog tela, kojom prilikom se isti nije mogao izjasniti o uzroku smrti – rekla je portparol PU Banjaluka Milana Stojanović.

Tokom uviđaja nisu pronađeni identifikacioni dokumenti, kao ni drugi predmeti na osnovu kojih bi se mogao utvrditi identitet.

O svemu navedenom obavešten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske uradi obdukcija.

- Obdukcija je završena danas, kojom prilikom je konstatovano da nema tragova koji ukazuju da je smrt nastupila kao posledica krivičnog dela. Preduzimanjem mera i radnji na identifikaciji beživotnog tela, utvrđeno je da se radi o A.L. iz Ugljevika, sa boravištem u Banjaluci – pojasnila je Stojanovićeva.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka biće dostavljen izveštaj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA