≫ 

Bez vozačke, lične karte, registracije i svetala mrtav pijan uveče vozio traktor

Vozača su odveli da se otrezni

  • 2
Traktor noć Foto-ilustracija: Shutterstock

Policija je objavila vest o muškarcu iz Slavonije koji je mrtav pijan vozio traktor po noći, bez svetala, vozačke i registracije.

- Policijski službenici Stanice prometne policije Slavonski Brod, dana 4. novembra, oko 21 sati, na području Opštine Donji Andrijevci, zaustavili su traktor na kojem nisu bila upaljena svetla, a kojim je upravljao 37-godišnjak - piše policija.

- Alkotestom je u organizmu vozača očitana koncentracija alkohola od 2,72 promila. Nadalje je utvrđeno da 37-godišnjak kod sebe nema ličnu kartu te traktorom upravlja bez položenog vozačkog ispita. Traktor nije registrovan i nema policu obaveznog osiguranja u prometu - piše policija.

Vozača su odveli da se otrezni.

- Vozač u alkoholizovanom stanju je zadržan u policijskim prostorijama na otrežnjenju, a zbog počinjenih prekršaja policijski službenici protiv njega podnose optužne predloge Opštinskom sudu u Slavonskom Brodu - dodaje policija.

Video: Stali nasred ulice i ne daju kolima da prođu: Dvojica pijanih momaka remete saobraćaj na Dušanovcu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    7. novembar 2022 | 08:42

    Isti slucaj i kod nas , za mene su oni najveca opasnost na cesti.Svake godine stradaju ljudi zbog njihove nemarnosti .Voze nocu sa punim prikolicama bez ijednog svetla i niko nista ne preduzima.Policija ih ne zaustavlja ,niko ih ne kaznjava i nije ni cudo sto su takvi.Kao da nikoga nije briga .Strasno.

  • Zoran

    7. novembar 2022 | 10:31

    Posto nikog nije ubio na srecu bice novcana kazna i nanogica MOZDA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA