Šaban (83) čeka dete sa 32 godine mlađom suprugom: Neverovatna životna priča iz Cazina

Oni su se venčali u novembru, a beba se očekuje u aprilu ili maju

  • 1

Šaban Mujić (83) i njegova supruga Asmira (51) iz Cazina, grada u BiH, već neko vreme su u vezi, te su ovog novembra rešili da je i ozvanične brakom. Njih dvoje su postali tema dana u Bosni i Hercegovini, nakon što su obelodanili da čekaju prinovu sledeće godine.

Par živi od stočarstva, a kako su otkrili, pre veze i braka, Asmira je kod Šabana bila pomoćni radnik.

Na početku razgovora za medije, Šaban se našalio kako je žena već "postavila stvari na svoje mesto".

- Mlada kaže da se već privikla i da je mladoženja sluša - prenosi Srpskainfo.

Kako je otkrio Šaban, njegov recept za uspeh je taj što on ne štedi na sebi, voli pojesti dobro a bez teletine ne može da živi. Iz prvog braka, Šaban ima već četvoro dece. Tri sina i ćerku.

Šaban otkriva kako su se upoznali on i Asmira.

- Ona je radila kod mene kada sam otišao u penziju. Ona je u vrlo teškom stanju bila, sa troje dece i njen muž se nije brinuo o njima. Ja sam uvek nju plaćao pošteno. Davao pomoć kad sam mogao. Halal bilo na oba sveta. Jednog lepog dana, ona je zaplakala i došla kod mene i rekla Šabane ja ne mogu više sa ovim čovekom. Ja bih se udala za tebe, rekoh hoću. I tako je bilo - kaže on.

Beba se očekuje u aprilu ili maju.

- Ja sam njoj rekao da mora malo pričekati sa venčanjem, da vidimo kako će sve lepo teći i došli smo do vremena, 2022. godine smo se venčali u Cazinu u Opštini i sada smo zajedno do smrti - izjavio je Šaban i potvrdio da gospođa Asmira očekuje njegovo dete.

- Žena je kod mene godinu dana. Porod se očekuje u aprilu ili maju, ako Bog da. Meni je drago šta god da mi dragi Bog da, bilo muško ili žensko - rekao je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA