≫ 

Hrvatica i Srpkinja u Osijeku ukrale zlatni nakit vredan više od 9.000 evra: Provalile u porodičnu kuću

18-godišnja hrvatska državljanka i 28-godišnja državljanka Republike Srbije, u razdoblju od 7. do 13. septembra u Osijeku, provalile su u porodičnu kuću iz koje su ukrale zlatni nakit

  • 2
Hrvatska policija Foto: Shutterstock

Osječko-baranjska policija krivično će prijaviti hrvatsku i srpsku državljanku, osumnjičene da su tokom septembra iz porodične kuće u Osijeku ukrale zlatni nakit vredan oko 70.000 kuna (nešto više od 9.000 evra), izvestila je policija.

Sprovedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da su 18-godišnja hrvatska državljanka i 28-godišnja državljanka Republike Srbije, u razdoblju od 7. do 13. septembra u Osijeku, provalile u porodičnu kuću iz koje su ukrale zlatni nakit, piše Index.

Vlasniku kuće, 73-godišnjaku, tako je pričinjena materijalna šteta od oko 70.000 kuna. Protiv osumnjičenih provalnika sledi krivična prijava za krivično delo teške krađe osječkom Opštinskom državnom tužilaštvu, navode iz Policijske uprave osječko-baranjske.

Video: Upali u radnju, isprskali radnicu biber sprejem i ukrali cipele: Krađa u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA